U heeft meerdere schepen die onder uw vlag varen. Dat kunnen historische zeilschepen op het IJsselmeer zijn of salonboten in de Amsterdamse grachten.

Met Vaarplan houdt u het overzicht. Alle schepen staan netjes onder elkaar en met een paar muisklikken maakt u een optie/offerte/boeking voor één of meer schepen. Moeiteloos deelt u de bemanning in op de diverse schepen, zonder dat u per ongeluk bemanning dubbel indeelt (het programma behoedt u daarvoor).

Waarschijnlijk werken er bij u meerdere mensen tegelijk met Vaarplan. Dat is geen enkel probleem, want het programma is multi-user. Wat de ene gebruiker doet, ziet de andere terug. En het programma houdt automatisch bij wie wat wanneer heeft ingevoerd of gewijzigd.

Werkt u ook nog eens met onze "all inclusive" oplossing (die op de prijzenpagina verder wordt uitgelegd) dan beheren wij ook de email van uw domein. Alle gebruikers hebben dan (als u dat wilt natuurlijk) inzage in elkaars en in het centrale postvak. En email die door de ene gebruiker wordt verzonden, verschijnt ook bij alle andere gebruikers bij de Verzonden post.

Voor u is de vaarplan.NET of de vaarplan.ORG (als u agenda's wilt delen met andere Vaarplan partijen) variant gemaakt.

 

VIER VARIANTEN OP MAAT:
vaarplan.NU
Voor eigenaren van één schip. Met online boeken en agenda delen met (zelf te kiezen) collega's.
vaarplan.NET
Voor eigenaren van meerdere schepen.
Met online boeken, maar zonder agenda delen.

vaarplan.ORG
Voor meerdere schepen. Met online boeken én het delen van agenda's met schippers en collega's.
vaarplan.BIZ
Voor andermans schepen in uw beheer. Met online boeken en het delen van agenda's .